Kylässä kävi perinteisesti vain vanhemmat. sisko ja veli sekä täti... Lahjaksi sain rahaa ja vohveliraudan. (Nam! Nyt pääsee kokeilemaan vohvelien tekoa piiiiitkästä aikaa!) =)

Kahvipöydästä löytyi täytekakkua (en tietenkään muistanut ottaa kuvaa kokonaisesta kakusta),
2096270.jpg
Pohjaksi tein ensimmäistä kertaa sienikakkupohjan, täytteenä Flora vispiä ja maitorahkaa, ananasta, persikkaa ja aprikoosia, päällä Flora vispiä, persikkaa, karambolaa ja tummia viinirypäleitä. Lautasliinat SLY-pakeista. =)
mokkapaloja (päällä SLY:ltä saatuja strösseleitä),
2096282.jpg
kahdenlaisia pikkuleipiä,
2096284.jpg
ja pullaa. Pullat on tehty ihan peruspullataikinasta, puolet voisilmäpulliksi ja puolet kanelikierteiksi. Eli ihan korvapuustityyliin kaulittu levy, päälle voita, sokeria ja kanelia, mutta paistettu paperivuo'issa.
2096285.jpg

Suolaisena tarjottavana oli kaupan cocktailpiirakoita ja munavoita, sekä äidin tekemää tonnikalapiirakkaa, joka ehti loppua ennen kuvan ottamista. Siinä oli pohja kaupan piirakkataikinasta ja täytteenä tonnikalaa, herne-maissi-paprikaa, kermaviiliä, kananmunaa, juustoraastetta ja jotain mausteita. NAM!!! Oli tosi hyvää! Mä olisin halunnut tehdä kalakukkoa, tai yrittää, kun en ole koskaan ihan itse sellaista tehnyt, mutta en löytänyt kaupasta muikkuja (enkä muutakaan sopivaa kalaa, lohi ei minusta sovi kalakukkoon), joten se jäi sitten toiseen kertaan...