No, ensinnäkin aamulla nukuin pommiin! Heräsin klo 8.36, ja koulu alkoi kahdeksalta... No, kaksi ekaa tuntia jäi välistä, mutta tietotekniikan tunneille ennätin sopivasti. Aamupalaksi söin taas marjarahkaa, nyt lisäsin niitä leseitä vähän sekaan, ja vettä juomaksi...

Koulussa söin reilusti salaattia (toisessa oli ainakin kaalia ja paprikaa, toinen oli jotain punakaali-salaattia) ja pienen annoksen kinkku-meetwurstilasagnettea. 1 viipale ruisleipää, lasi rasvatonta maitoa ja toinen vettä.

Englannin tunteja ei sitten ollutkaan, mutta tehtiin korvaava tehtävä saman tien siellä luokassa. pituutta piti olla vähintään 200 sanaa, ja 250 siihen tuli. Kävelin keskustaan ja kävin Tiimarista hakemassa kartonkia reseptiswapin kortteja varten. Sieltä ehdin sopivasti bussiin ja kotiin. Kotiin tultua soitin yhteen hotelliin työharjoittelupaikasta, mutta sinne oli jo menossa monta haastateltavaa ja yksi paikka tarjolla, joten eivät ottaneet enää edes jonon jatkoksi. Pitää tänään etsiä lisää numeroita ja soitella huomenna muualle. Onhan täällä aika monta hotellia, mutta toisaalta alan opiskelijoitakin riittää! Toivottavasti nyt jotain löytyy kuitenkin... Harjoittelu on huhti-toukokuussa.

Tämän päivän liikkumiset ovat toistaiseksi kävelyä aamulla pysäkiltä koululle noin 10 minuuttia, koululta keskustaan reilut 10 minuuttia. Vielä pitää käydä ainakin kaupassa ja postissa, ja tuota stepperiäkin voisi yrittää taas häiritä...

No juu, stepperille en sitten tänään "ehtinyt", mutta postissa kävin, kävellen tietysti. Matka ei ole pitkä, mutta takaisin tullessa on jyrkkä ylämäki... =) Kotona söin pari pientä lanttua (yhteensä syötävää vajaa 300g), noin 10cm pätkän patonkia, päällä voileipäpikkelsiä, juustoa ja paprikaa, toiselle puolikkaalle laitoin makuisaa ja maksapasteijaa. Vettä olen juonut, ja illalla tein "pirtelöä" siitä rahkaseoksesta ja marjamehusta. Sellaista tänään... =)