Eilinen ja keskiviikko oli lankapäiviä. Minä kun tein viime viikonloppuna tilauksen Tapion kauppaan, ja eilen ne sitten tuli. =)

 

Ihana paketti! Vähän pelkäsin tuon BabyAlpacan olevan kovin vaaleaa, mutta se on oikeastaan aika täydellisen väristä. No, olis voinut olla tummempaakin, mutta tykkään! Siitä olisi ajatuksena tulla tunika. Ja tuota Huopanen Mixiä olen etsinyt, kun en kerinnyt sitä ostamaan, kun vielä kaupoista löytyi. Harmi, ettei sitä tehdä enää, minä ainakin tykkäisin... Siitä tulee varmaan lapaset, kun entiset punaiset on jo käytetty suunnilleen puhki. =)

 

Nämä ostin keskiviikkona Napista ja Nauhasta, mutta mutta... Ne näytti kaupassa enemmän saman sävyisiltä, mutta luonnonvalossa ne onkin aika erilaiset. Kumpaakaan ei siellä ollut kuin tuo yksi kerä, ja nyt pitäisikin jostain etsiä jompaa kumpaa lisää. Lisäksi kotona totesin, ettei kaksi kerää taitaisi edes riittää siihen, mihin nuo ostin, joten pari kerää lisää olisi saatava, pitäisi vain päättää kumpaa. Vähän yllättäen olisin itse kallistumassa tuon violetimman suuntaan, vaikka yleensä en juurikaan ole violetin ystävä, eli se olisi sitten Jaspista (väri 06558). Tuosta Fassetin punaisesta voisi sitten kehitellä jotain muuta... Lisäksi ostin pari muutakin kerää, mutta ne lähtee eteenpäin, joten ei niistä sen enempää... =)

Posti taas oli tuonut nämä; Novitan Neulomon kautta ostamani Purot. =) Pari kerää Kanervikkoa ja vajaat kaksi Luumupuuta. Mikähän minut on nyt saanut ihastumaan tuohon violettiin...? No, näiden käyttötarkoitus on vielä ihan auki, mutta jotain kivaa niistäkin pitää keksiä. Värit on kyllä ihania.

Työn alla on tällä hetkellä lapaset siskolle... Jos niiden jälkeen pääsisi neulomaan jotain taas itselleenkin.

 

Joo, kyllä niistä tulee lapaset, vaikkei siltä näytäkään... =)