...tämän päivityksen suhteen, mutta eipä toisaalta ole kauheasti kerrottavaakaan. Eilen aamulla vaaka näytti 81,5 kg (sorry, päivällä tuli pieni kirjoitusvirhe). En tiedä näyttääkö vaaka omiaan, vai onko paino oikeasti tuo, mutta ainakin vaatteet on edelleen yhtä väljiä, housut tippuu lantiolle ja takin alle voi pukea paksuimmankin villapaidan ilman, että se kiristää.

1367223.jpg

1367226.jpg

No, niin kauan kuin vaatteet on yhtä väljiä en jaksa huolestua. Kai tuo paino jossain vaiheessa taas alaspäinkin lähtee... Viime päivinä ei ole juuri tullut edes liikuttua, aika on mennyt aika tiiviisti koneen ääressä kehittämistehtävää tehden. Sen pitäis olla valmis ensi maanantaina, ja torstai-perjantai ollaan Helsingissä opintomatkalla. Kiire meinaa tulla, mutta kyllä me se valmiiksi saadaan! Siis parin kanssa yhdessä tehdään. Sitten olisi vielä muitakin tehtäviä ja neljä tenttiä loppukuun aikana, sitten alkaa työharjoittelu. Eli kiirettä piisaa! Eikä tuo paino tosiaankaan ole ensimmäisenä mielessä...

Paljon olis tännekin päivitettävää, kuvia yms., mutta niitä tulee sitten kun ehdin ja jaksan... Nyt nukkumaan, hyvää yötä!