Helsingin reissu meni mukavasti, vähän tuli tuhlattua, mutta aika vähän kuitenkin... Tertin kartano Mikkelissä oli ihana paikka, sielläkin käytiin menomatkalla tutustumassa, ja siskolle ostin Ikeasta (sielläkin oltiin ihan oikeasti yritysvierailulla) synttärilahjan, muttei siitä vielä sen enempää (hysss), synttärit on vasta kuun lopussa. =) Illalla meille oli varattu pöydät Zetorista, ja sekin oli ihan tutustumisen arvoinen paikka. Ruoka oli hyvää ja sitä oli varmasti riittävästi! Ja ympäristö vähintäänkin erikoinen, tosin positiivisella tavalla. =)

Seuraavana päivänä messuilla (Gastro 2008) oli paljon nähtävää ja ainakin yhtä paljon maisteltavaa. ;o) Kotiinkin kertyi monenlaista tuotavaa; pyykkipulveria, kauppakasseja, kyniä, kahvia, karkkia jne...  Bussissa tuli neulottua, mä kun en voi autossa lukea. Aloittelin sellaista kietaisujakkua, ja ihan mukaasti se edistyikin.
1378155.jpg 1378159.jpg
Nämä lähti matkalle mukaan...        ...ja tässä vaiheessa jakku on
nyt. No okei, etukappaleen tein loppuun kotona eilen illalla. =) (Kuvasta ei sitä oikein hyvin näe, mutta siinä on siis takakappale ja toinen etukappale päällekäin.)

Kotiin tulo ei kyllä ollut ihan niin mukavaa. Iskin illalla varpaani portaaseen, ja se on nyt ihan sinisenpunaisenkirjava ja kipee... =(
1378200.jpg
Ei se varmaan murtunut ole, koska taipuu ja kotona sukkasillaan ei ole mitään hätää, mutta kenkiä ei ole kiva laittaa jalkaan. Onneksi ei ole mitään pakollista menoa ennen tiistaita, saa parannella rauhassa. Nyt pitänee siirtyä tuonne keittiön puolelle, on nälkä ja tiskatakin pitäis... Eli ensi kertaan taas... =)