Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Tarkoituksella en ole ollut poissa, monta kertaa olen mielessäni tänne kirjoitellutkin, mutta sitten ei ole joko ollut aikaa tai jotain. Välillä ei kyllä oikein huvittanutkaan, jotenkin kyllästyin koko tietokoneeseen, eikä tehnyt mieli avata koko vekotinta... No nyt olen täällä taas! =)

Kesä on taas mennyt ohi ihan liian nopeasti! Toisaalta on ollut kauheasti tekemistä ja toisaalta tuntuu, ettei ole saanut oikein mitään aikaan... Miten tämä kesä on sitten mennyt? No, toukokuun loppuun kesti se kurssi harjoitteluineen, viimeisenä päivänä oli "päättäjäiset" Puijon tornissa, missä syötiin ja saatiin todistukset ja niin pois päin... Siinä samalla piti siskolle ommella mekko ysi-luokan päättäjäisiin. Kuvaa siitä minulla ei valitettavasti ole, mutta se oli sellainen ruskea, yläosastaan tyköistuva leveähelmainen mekko, jonka vuorin alaosassa oli vihreää tylliä... Sisko itse virkkasi vihreän boleron ja kassin, ja äiti maalasi kengät, kun oikean värisiä vihreitä ei valmiina löytynyt. Kesäkuun alussa piti neidille ommella vielä t-paitoja leiriä varten, ja heinäkuun lopulla vielä asu animeconiin... Muuten se kesän alku meni aika rauhallisesti, parit ravit oli ja Sinkkuelämää käytiin siskon kanssa katsomassa, mutta siinäpä se. Oli muuten hyvä leffa!

Loppukuusta alkoikin sitten olla kiireisempää, kun pääsin viinijuhlille töihin. Työt alkoi koulutuksella torstaina, ja juhlat jatkui seuraavan viikon lauantaihin, sunnuntai oli välissä tänä vuonna vapaa. Hauskaa oli, vaikka välillä satoi kuin saavista kaataen ja välillä hiki valui auringon paahteessa. Mielellään siellä olisi ollut pidempäänkin, mutta valitettavasti juhlat loppui siihen... Siinä välissä kävin antamassa totokoulutustakin yhtenä päivänä, on se kumma kun kaikki sattuu aina päällekkäin! Työputki jatkui vielä raveilla sunnuntaina ja maanantai menikin sitten nukkuessa, mutta voihan sitä kesällä nukkuakin... ;o)

Sitten harrastettiin tädin ja siskon kanssa maakuntamatkailua, käytiin Lintulassa ja Valamossa ja Leppävirralla, ja katseltiin kanavia siinä matkan varrella. Sekin oli ihan kiva reissu, auringon paisteessa oli mukava kävellä ulkona ja katsella maisemia. Loppukuusta tehtiin toinen reissu Keski-Suomeen, käytiin Suolahdessa, Äänekoskella ja Laukaassa. Silloin minä pääsin ratin taakse, joten tuli pitkästä aikaa vähän ajoharjoitustakin... Syksyllä/talvella pitäiskin suorittaa pimeän koulutus ja autokoulun kakkosvaihe, mistähän niihinkin rahat ottais?!? No, ei kai niitäkään tartte ihan yhdellä kertaa kaikkea maksaa...

Mitäs muuta? No, viikot oli heinäkuussa aika vapaita, mutta viikonloput sitäkin varatumpia! Olin Mikkelissä St. Micheleissä, kuninkuusraveissa Jyväskylässä ja siihen päälle vielä Vieremän, Suonenjoen ja Kuopion ravit... No, eipähän ollut viikonlopunvietto-ongelmia! =D Tuosta kunkku-reissusta vois kirjoittaa vaikka kuinka pitkän jutun, hommat ei ihan toimineet niinkuin piti, mutta jätetään nyt väliin tällä kertaa. Hauskaa oli kuitenkin ja näin pitkästä aikaa vanhan kaverinkin, kun olin hänen luonaan yötä siinä välissä, joten mitäs "pienistä"... Muutenkin tämä kesä on ollut siitä mukava, että olen "löytänyt" muitakin vanhoja kavereita. Sellaisia, joiden kanssa pieninä leikittiin hiekkalaatikolla ja juostiin pitkin metsiä... On siitä Facebookista näköjään jotain hyötyäkin. =)

Tämä elokuu alkoi siivoamisella! Oli sellainen pienoinen pakko... Kämppä näytti sille, ettei ole kauheasti huvittanut tehdä mitään, reissujen jälkeen on vaan pyykit kipattu kassista kylppäriin ja mainos- ja postipinkkoja oli vähän siellä sun täällä. Kyllä taas huomasi miten kauheasti noita mainoksia tulee! Mutta en haluaisi laittaa oveen mainokset kieltävää lappuakaan, kun sitten jää saamatta nuo ilmaiset kaupunkilehdet, ne tulee kuitenkin aina luettua, kun en sanomalehteä ole raskinut tilata. Ai niin, se syy, miksi oli "pakko" siivota, oli se, että mun kulta oli tulossa käymään... Enhän mä olis ilennyt päästää sitä ovesta sisään muuten! Tuonkin jutun kanssa meinasi tässä välillä jo epätoivo iskeä, kun ei oltu nähty aikoihin, mutta nyt tuntuu taas huomattavasti paremmalta! =D Meillä oli muutama ihana päivä kahdestaan, ja kaiken kruunasi loistava Deep Purplen konsertti Kuopio-Hallissa! No, olis se ollut ihanaa ilman sitä konserttiakin, mutta oli sekin kyllä aivan mahtava kokemus!

No, nyt alkaa sitten olla kesäravit ja niiden myötä ravireissut takana tältä vuodelta. Huomenna vielä Killerille, mutta siinäpä ne taitaa sitten ollakin. Maanantaina on tiedossa yksi työhaastattelu Staffpointilla, ilta- ja viikonloppuommia, mutta olispahan sekin jotain. Syyskuun alusta jatkuu itämaisen tanssin harjoittelu kansalaisopistolla, tällä kertaa torstaisin. Toivottavasti ei mahdolliset työvuorot estä tuolla käymistä, se on kuitenkin niin hauskaa... Kesällä ostin torilta uuden huivinkin itselleni, pitäähän sitäkin päästä käyttämään, hih...

Painon suhteen tämä kesä on mennyt ihan miettimättä koko asiaa. Ei se varmaan juurikaan ole muuttunut mihinkään suuntaan, vaakalla en ole käynyt, enkä taida toistaiseksi mennäkään. Ei nyt vaan huvita. Alkuvuodesta ostetut farkut mahtuu edelleen jalkaan, joten se riittää nyt minulle. =) Yksi asia, minkä olen itsestäni tässä viime aikoina huomannut, niin ensimmäistä kertaa elämässäni mulla alkaa olla vähän vauvakuume... Kai ne nuo sisaruksetkin on sitten kasvaneet jo "liian isoiksi" (16 ja 19v.). No, en mä sitä ole enemmälti miettinyt, enkä tiedä mitä tuo mies mahtais asiasta tuumata, hänellä kun on jo teini-ikäinen poika, mutta kyllä se jossain tuolla ajatusten taustalla pyörii... Ehkä sitä vielä jonain päivänä pääsee äidiksi, tai sitten ei...

Ai niin, eilen muuten käytiin siskon kanssa katsomassa Mamma mia! Tosi hauska leffa, kannattaa käydä katsomassa! Tuo pitää varmaan ostaa kotiinkin, kunhan sitä saa dvd:nä... Niin, ja vertakin kävin luovuttamassa, sitä tarvitaan aina... =)