...kun en sitten juurikaan ollut kotona, mutta vaakalla kyllä kävin aamusella. Se näytti sellaista lukemaa kuin 82,2 kg, eli vähän mentiin taas plussan puolelle (mikä ei toisaalta ole mikään ihme viime viikonlopun kebab-ranskalaisten ja hornettien yms. jälkeen).
971981.jpg

971984.jpg
Ja siksakki jatkuu, valitettavasti... (Onneksi edes vähän pienemmin askelin.)

Mutta kyllä tämä tästä. Nyt ei ole enää autoakaan, joten ehkä tulee taas käveltyä vähän enemmän (vaikka enemmän tuo taitaa kyllä lisätä bussilla kulkemista kun en lyhyitä matkoja ole muutenkaan ajellut, mutta kuitenkin). Nyt vaan pitää yrittää taas olla kotona tarkkana syömisten suhteen, paljon vaan salaatteja ja kasviksia, niin eiköhän sitä päästä taas oikeaan suuntaan. Toivottavasti... Yritys on ainakin kova. =)

Tämän päivän pääateria oli grillatulla broilerilla, salaatilla ja tomaatilla täytetty moniviljapatonki, mukana vähän ultra light majoneesia, jonka maustoin currylla ja ananasmehulla, sekä iso lautasellinen salaattia (jäävuorisalaattia, kurkkua, kesäkurpitsaa, punaista paprikaa, ananasta ja hunajamelonia, vähän viinietikkakastiketta). Eikä ole enää nälkä!