Mutta vain lainaan kummitädiltä. Kiva, kun pääsee ajelemaan, ettei taidot ihan unohdu (sain kortin vasta alkukesästä), mutta syy miksi auton sain voisi olla mukavampikin... Täti meni tänään sairaalaan, häneltä leikataan päästä joku epämuodostunut verisuoni tai jotain sinne päin. Hänellä oli muutama vuosi sitten lievä aivoverenvuoto, ja tämä leikkaus on vielä sen jälkihoitoa. Pitäisi olla viimeinen... Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Eilen sain viimein kutsun hammastarkastukseenkin! Varasin aikaa jo alkuvuodesta, taisi olla maaliskuuta jos en ihan väärin muista, ja aika on nyt sitten 9.10.klo 8! Miksi ihmeessä sen pitää olla noin aikaisin?!? No, se on kai vaan yritettävä herätä. Jos tuota yrittäis vaihtaa niin menis varmaan taas vähintään kuukaudella eteenpäin...

Työkkärikin muisti eilen koulutustiedotteella... Lokakuun lopulla alkaisi yhteistyössä ammattikorkean kanssa tradenomeille ja restonomeille tarkoitettu työvoimakoulutus vuorovaikutteisesta myynnistä ja asiakassuhteiden hallinnasta, kestäisi toukokuun loppuun. Pitää varmaan miettiä. En oikein tiedä olisko tuo ihan minun juttu, mutta olis siinä varmaan jotain hyvääkin jatkoa ajatellen... Pitää miettiä.