Eli tänään oli se "virallinen" punnituspäivä. 79,7 kg näytti vaaka tänäkin aamuna, eli samaa kuin eilen. Viime viikkoon +100g. Ja huomioiden viime viikon syömiset se on kyllä ihan hyvä tulos...
1209822.jpg

1209823.jpg

Vähän tuo motivaatio pääsi karkaamaan kaiken kiireen keskellä, ja tuskin lyhyiksi jääneet yöunetkaan kauheasti auttoi asiaa. Tuli syötyä vähän miten sattuu... Mutta nyt alkaa uusi viikko, samanlaista kiirettä ei pitäisi olla, joten toiveet ovat korkealla. =) Mä yritän jatkossa noita syömisiäni ja liikkumisianikin tänne kirjailla mahdollisuuksien mukaan. Ei varmaan ihan kattavaa listaa tule löytymään, mutta pysyypähän itsekin vähän paremmin kärryillä mitä tulee tehtyä...

Aamupalaksi söin marjarahkaa; 100g rahkaa (2/3 maitorahkaa, 1/3 kevytvispikermaa vaahdotettuna, vähän sokeria) ja 150g marjoja (mansikoita, mustikoita, valko- ja viherherukoita) ja juomaksi vettä. Leseitä olisi voinut vielä lisätä mutta ensi kerralla sitten... =)
1210311.jpg
Tuossa takana näkyy mun vesimuki, muistaako joku vielä FidoDidon? =)
Vetoisuus 9dl, vähintään kaksi tuollaista yritän päivittäin juoda ihan vettä...
1210322.jpg

"Lounaaksi" iso mukillinen teetä & 2 tl hunajaa. Juustosämpylä, 2 tl 40% makuisaa, 2 siivua grillikalkkunaa, 1 siivu juustoa, kurkkua, tomaattia. Appelsiini. Vettä.
1210314.jpg

Päivälliseksi tein kolmen munan munakkaan (kaksikin olis tainnut riittää, mutta kun oli muka niin kauhea nälkä), täytteeksi vähän herkkusieniä ja 8% fetajuustoa. Lisäksi kasvissekoitusta ja haudutettua sipulia. Lasi maitoa ja vettä lisäksi. Jälkkäriksi yksi rivi Fazerin sinistä (siis neljä palaa). Ei ole ainakaan enää nälkä! =)
1210758.jpg

Illalla söin vielä yhden päärynän ja pari palaa suklaata (nytkin on sekin levy loppu ja pois kiusaamasta)...

Tänään on jo asteltu stepperillä 1000 askelparia. Siihen laitteen kalorilaskuriin en kyllä oikein luota, kun sen mukaan siinä kului vain 142 kaloria. Kyllä siinä kuitenkin hiki tuli ja aikaa meni noin 45 minuuttia.  Eikä ne käsikuminauhatkaan vaikuta laskuriin millään lailla... Mutta eipä tuolla niin suurta väliä ole. Jotain on kuitenkin tehty, ja kai sekin on parempi kuin ei mitään... =) Kunnollinen askelmittari olis kyllä kiva saada, ehkä sekin innostaisi liikkumaan vähän enemmän. Jotain tilaajalahjana saatuja halpisversioita mulla on, mutta ne on ihan liian herkkiä. Ei tartte sen mittarin paljon heilahtaa, kun se jo tulkitaan askeleeksi. Tosin niillä saisi kyllä äkkiä päivän askelkiintiöt täyteen... ;o)