Tänään päivän kääröstä löytyi ihania karkkiohjeita ja, jotta pääsee oikeaan tunnelmaan, Julia-karkki. Nam! Kiitokset Marialle, näitä on pakko vielä testata!
1114292.jpg

Tämä pienten pakettien avaaminen joka aamu on muuten aivan ihanaa. Just tuossa ajattelinkin, että minulle lahjojen saannissa oikeastaan parasta on juuri se paketti ja sen avaaminen, ei niinkään se sisältö. Kaikkein tylsintä on saada lahjoja, jotka ei ole ollenkaan paketissa. Vaikka se olisi jotain mitä olen todella halunnut ja tarvinnut ja toivonut, niin jotain siitä vaan puuttuu, jos ei päällä ole pakettia, minkä voi avata. Joku ihan pikkujuttu kauniisti paketoituna on paljon mukavampi saada.

Enkä tosiaankaan tarkoita, että siinä ympärillä pitäisi olla kiiltävää foliota ja kymmeniä metrejä pakettinarua, paperi voi olla vaikka sanomalehteä ja nauhana villalankaa. Tärkeintä on ajatus, ja että on edes vähän nähty vaivaa ja laitettu lahja jonkinlaiseen pakettiin. Ehkä se on se sisäinen lapsi tai joku, mutta minusta pakettien avaaminen on vain aivan ihanaa!!! =)