Taas on viikko mennyt, ja oli aika käydä vaa'alla... Tulokseen olin oikein tyytyväinen, vaaka näytti 81,8 kg eli kilon vähemmän kuin viikko sitten! =)

908962.jpg

Ja käyräkin menee taas oikeaan suuntaan:
908963.jpg

Kuusi viikkoa ja 3,5 kg on takana. Tahti ei ehkä ole päätähuimaavaa, mutta mielummin hitaasti alaspäin PYSYVÄSTI kuin nopeasti edestakaisin... Nälkä ei ole vaivannut missään vaiheessa, syön silloin kun nälkä tulee, ja yritän ainakin syödä järkevästi ja terveellisesti, ei herkkuja napostellen pitkin päivää. Joka päivä yritän tehdä jotain ihan "oikeaa" ruokaa. Ruuanlaitto on mukavaa, mutta yksin sitä ei aina viitsis alkaa väsäämään jotain.... Varsinkin, kun ennen kotona ja töissä on tehnyt ruokaa isolle porukalle, on vaikea tehdä jotain vain yksi annos. No, yleensä teenkin kerralla reilun satsin, ja laitan annoksina pakkaseen, sieltä on sitten nopea ottaa valmista, kun nälkä yllättää.

Napostelunhalua varten on jääkaapissa porkkanoita, kyssäkaalia, tomaatteja, kurkkua yms... Hedelmiä löytyy aina kotoa, ja pähkinät on myös hyviä, kunhan niitä ei syö liikaa. Aika hyvin tuo on toiminut, harvoin tekee mieli karkkia tai sipsejä tai sellaista... Jos on "pakko" saada jotain suolaista naposteltavaa niin teen pop corneja. Maissi on hyvää, ja on ne varmaan terveellisempiä kuin sipsit...

Vettä juon paljon, varmaan lähemmäs pari litraa päivässä. Muut juomiset on pääasiassa maitokahvia, teetä hunajan kanssa ja silloin tällöin tuoremehuja tai itsetehtyjä marjamehuja. Leipänä syön täysruisleipää tai jotain monivilja-siemen-hässäkkää, "pullaa" eli ihan vaaleaa vehnäleipää en osta oikeastaan koskaan. Näkkileipäkin on hyvää!

Tässä pieni pintaraapaisu ruokavaliooni, kun en noita ruokapäiväkirjoja "osaa" kirjoitella. Väliin mahtuu toki herkkujakin, mutta yritän olla syömättä niitä joka päivä. Ja jos jotain hyvää tekee mieli, niin yleensä teen ne itse. Siinä ainakin tietää mitä syö... Aika hyvin tämä on minulla toiminut, ja samalla mallilla aion jatkaa. Omasta mielestäni kun en ole millään laihdutuskuurilla, yritän vain oppia syömään terveellisemmin... Tsemppiä kaikille muillekin painonsa kanssa kamppaileville, kyllä me vielä onnistutaan! =)