Tänään oli pyykki- ja siivouspäivä, huomenna kun lähden pitkästä aikaa kultani luokse viikonlopuksi. =) Sunnuntaina ollaankin sitten Jyväskylässä, kun hän on siellä soittamassa. Ja mä jouduin kuskiksi, kun kuulemma muuten ei välttämättä olis kyytiä takaisin päin... Maanantaina pitääkin tulla taas kotiin, kun tiistaiaamuna on kahdeksalta(!) hammastarkastus (miksi ihmeessä sen pitää olla noin aikaisin?!?). Onneksi se on sentään tuossa ihan lähellä. Painotietojakin ilmoittelen sitten vasta tiistaina, niinkuin jo vähän "varoittelinkin"...

Niin, tänään... No, äiti kävi aamupäivästä, tehtiin puolukkasurvosta tuonne minun jääkaappiin, kun sinne mahtuu. Minkähän ihmeen takia tähänkin asuntoon kuuluu jää-viileäkaappi eikä ollenkaan pakastinta? Jääkaappi-pakastin olisi paljon kätevämpi, en minä ainakaan tarvitsis noin paljon jääkaappitilaa. Pakastimen puutteen olen ratkaissut pienellä arkulla eteisen nurkassa, kun ei tuonne keittokomeroon oikein mahdu... (Vuokra-asuntoon ei itse viitsi rueta kaappia uusimaan.) Toinen asia mitä olen täällä ihmetellyt, on astianpesukoneen liitännät. Siis, ne kyllä löytyy tiskipöydän alapuolelta, mutta ne menee työpöydän alle nurkkaan, mihin ei mistään kautta pääse käsiksi. Toisella laidalla on uuni ja toisella siis tiskipöytä, sinne väliin jäävä nurkka on peitetty pöytälevyllä. Miten sä siihen laittaisit tiskikoneen? Tietysti jos hankkisi sellaisen pienen pöydälle laitettavan, ja tekisi sitten pöytälevyyn reiän niitä letkuja ym. varten, mutta aika hankalaksi menis, eikä taitais olla kovin nätin näköistäkään... Varsinainen suunnittelukukkanen tuokin!

Ai niin, missäs mä olinkaan...? Äiti kun lähti niin rupesin tiskaamaan, pesin muutaman koneellisen pyykkiä ja kastelin kaikki kukat. Siinä puuhassa vierähtää aina muutama tovi ja useampi kannullinen vettä, hih... Vähän imuroinkin enimpiä pölyjä pois jossain välissä. On paljon kivempi tulla sit takaisin kotiin, kun on paikat suunnilleen järjestyksessä. Vaikka kivahan se olis aina jäädä sinnekin... Jospa tää reissaaminen joskus loppuis. Huomiseksi jäi vielä kamojen pakkaus, joskus iltapäivällä lähden sitten ajelemaan... Nyt hyvät yöt kaikille!