Tällä kertaa tuolta makuuhuoneen puolelta... Suoraan ovesta näkyy tällainen hylly:
846321.jpg
Eli siinä on anopinkieli (tuollainen vähän matalampi ja leveälehtisempi lajike, joka vielä etsii oikeaa paikkaa) sekä hurjasti kasvanut kultaköynnös, joka sekin ehkä ansaitsisi vähän paremman ja pysyvämmän paikan (tuo taulun kehys ei ole ihan paras mahdollinen kiipeilytuki).

"Yöpöydällä" on aloe vera ja anopinhammas, ja niiden yläpuolella roikkuu kesällä kovia kokenut saniainen.
846351.jpg846376.jpg
Tuo saniainen oli vielä alkukesästä melkein puolet isompi, mutta sitten yksi päivä kävi niin, että amppelista meni siima poikki ja koko komeus putosi lattialle! Ruukku hajosi ja kasvistakin noin puolet lehdistä katkesi, mutta elossa on sentään, ja uusia lehtiäkin kasvaa, joten ei se tainnut ihan kauheasti siitä suuttua. big SuperSmileys (175)Nyt se on uudessa amppelissa, joka on (itse) tehty HUOMATTAVASTI paksummasta siimasta, toivottavasti se nyt kestää...

Ikkunalla siinä vieressä näyttää tältä:
846405.jpg
Eli tuossa etualalla on posliinikukka ja kiinanruusu. Takana ihan ikkunalla on saintpaulioita sekä pienehköt rönsylilja ja rionjuoru, jotka odottavat pääsyä amppeleihin... Tässä parempi kuva:
846421.jpg

Sitten vielä viimeinen lipasto:
846427.jpg
Siinä päällä on pienempi kiinanruusuni, keväällä saatu pistokas, johon tulee kirkkaanpunaiset, kerrotut kukat. Ja nuo purppurajuorun pistokkaat on siinä myös, odottelemassa multaan pääsyä. Sitten onkin kierretty koko huone ympäri... =)