Tänään on ollut siivouspäivä, etenkin keittiön osalta. Tiskit on tiskattu, lattia imuroitu ja kaappejakin järjestelty, kun ei meinanneet tavarat mahtua enää ovista sisään. =) Mä en oikein tykkää tuosta keittiöstäni, tai keittokomerohan se virallisesti on. Sellaiseksi kyllä ihan reilun kokoinen, kun pieni ruokapöytäkin mahtuu sinne, mutta mielummin ottaisin ihan ison keittiön, missä olis enemmän pöytä- ja kaappitilaa. Sellaisen, missä mahtuis kunnolla leipomaan ja kokkaamaan, eikä kaappeja tarttis täyttää mittanauhan avulla, että saa kaiken mahtumaan sisäpuolelle... Onhan tuossa tietysti se hyvä puoli, että tulee useammin siivottua kaapitkin, kun epäjärjestyksessä sinne ei mahdu mitään.

Pyykkiäkin tuli pestyä muutama koneellinen. (Minulla on kotona sellainen pieni pyykkikone, johon mahtuu suurinpiirtein yksi pussilakana ja ehkä tynyliina kaveriksi, onneksi isoja pyykkejä varten on alakerrassa talon pyykkitupa pesukoneineen...) Ensi viikolla pitää varmaan ottaa urakaksi makuuhuoneen vaatekomerot, nekin on niin sekaisin, ettei tahdo mitään löytää. Kuka kumma täällä käy kaikki minun kaapit sotkemassa...?

Huomenna olis pitkästä aikaa ihan "kotiravit" tuolla Sorsasalossa. Saa nähdä onko siellä mitään tekemistä, ja saadaanko taas uudet t-paidat työpaidoiksi... No, se selviää huomenna, onhan noita paitoja tältä kesältä jo kaksi... Nyt mä toivottelen hyvää yötä, taitaa Elviskin kohta lopetella tuolla telkussa, joten hei ensi viikkoon... =)