Sorry, kun en ole mitään pitkilleen kirjoitellut, on vaan ajatukset olleet vähän muualla... Kuukautiset jäi viime kuussa väliin, ja kun ei tuo painokaan suostu liikkumaan alaspäin, niin mietin jo, että mitä jos mä olenkin raskaana... Eilen sitten päätin selvittää asian:
2006075.jpg
ei tullut kuin yksi viiva, joten ei kai tartte tuolla enää päätään vaivata. Kyllä se aika epätodennäköistä olis ollutkin, ei ihan mahdotonta kuitenkaan... Kuukautiset vaan jäi taas väliin, ei ole eka kerta, ja painokin jumittaa muuten vaan. Mutta silti en oikein tiedä olinko mä iloinen vai pettynyt tuosta tuloksesta. Ei mua olis mahdollinen vauvakaan haitannut yhtään, mutta en tiedä mitä "isä" olis ollut asiasta mieltä... Pitää varmaan yrittää selvittää asia ennen seuraavaa kertaa... ;o)

Viime kirjoituksessa mainitsin, että olin menossa työhaastatteluun... No, en sitten päässyt hakemaani paikkaan. Hän kysyi kyllä ilmoittaessaan, että saako jättää paperini talteen mahdollista myöhempää tarvetta varten, joten ei kai se kauhean huonosti mennyt. Hakemuksia oli kuulemma tullut yli 200, ja paikkoja oli jäljellä enää yksi.

Ne uudet silmälasit sain muuten eilen, tai siis toiset niistä...
2006141.jpg
Nämä on ne neutraalimmat lasit. Edestä kehyksettämat, ja sangat on punasävyiset. Toiset lasitkin olis valmiina, tänään tuli tekstari-ilmoitus, mutta saavat nyt odottaa huomiseen asti siellä liikkeessä. Ne lasit on sitten tummemmat... =)