Tämän viikon tulos on kyllä varmaan ainakin osittain tämän flunssan ansiota, kun ei ole ruoka kauheasti maistunut...Tosin suklaata on tullut syötyä jonkun verran, mutta pitäähän sitä energiaa jostain saada... ;o) Mutta siis, aamulla näytti vaaka tasan 79 kg eli pudotusta 900g. Oikein hyvä!

1138158.jpg
(En viitsi sitä käyrää vielä laitella näkyviin. kun sinä on vain tämä yksi lukema. Kokonaistilanteen käyrä löytyy  pienenemis-sivulta.)

Näköjään meni tuo painoindeksikin jo 30 alapuolelle, eli olen enää lievästi ylipainoinen. =) No, matkaa on kuitenkin vielä edessä, mutta kyllähän tämä reilun 6 kilon pudotuskin jo ihan mukavalta tuntuu. Vielä kun tästä flunssasta pääsisi eroon, niin tuntuis vielä mukavammalta. Eilen sitten lähti taas ääni, joten tänään leikitään mykkäkoulua... Onneksi se ei näin yksin ollessa ole kovin vaikeaa. ;o)

Huominen koulupäivä on kyllä vielä vähän kysymysmerkki. Voi olla, että tulee ensimmäinen poissaolo, jos olo on yhtään samankaltainen kuin tänään. Ei viitsi lähteä sinne kähisemään ja yskimään... Keskiviikkoaamuna kun on tietotekniikan koe, niin silloin on vähän pakko mennä ainakin se tekemään.