Taas on siis maanantai (aika tuntuu menevän tosi nopeasti, tuntuu, että vastahan se oli), ja viikkopunnituksen aika. Tulos oli 81,5 kg eli -200g viime viikosta.

946590.jpg

1087403.jpg

Välillä näytti jo paremmaltakin, mutta kun alkoi "ne" päivät taas, niin... No alaspäin kuitenkin. Ei tainnut eilisestäkään olla kauheasti apua, oli NIIN laiska päivä, ettei tosikaan! Ja koko ajan teki mieli jotain... Tuli sitten napsittua leipää ja hedelmiä ja karkkia ja... pitkin päivää. Höh! No, tänä aamuna onkin syömiset jääneet vähiin, kun on pää ollut kipeä...

Mulle ei näköjään oikein sovi tuollainen kiire, mitä viime viikollakin oli. Kotona ehti juuri ja juuri käydä nukkumassa... Sitten kun tulee tyhjä päivä olla kotona niin ei saakaan mitään aikaiseksi (eikä ollut eka kerta kun näin kävi). Eilenkin oli tarkoitus pestä pyykkiä ja tuulettaa petivaatteet ja muutenkin touhuta täällä kotona, niin mitäs mä teinkään? Makasin sohvalla ja katsoin leffaa! Sain mä jotain jouluaskartelujakin tehtyä, mutta siinäpä se... Eikä tänäänkään ole vielä voinut kauheasti ahkeroida tuon päänsäryn takia. No, nyt tuntuis siltä, että se alkaa helpottaa, joten jos vaikka aloittais niistä pyykeistä ja petivaatteista... Ja sit pitää lähteä käymään apteekissa ja kirjastossa, kouluhommiakin pitäis tehdä... Mitäs mä sitten tässä vielä istun? Nyt hommiin... =)

(Ai niin, lisäsin tuonne pienenemissivulle tuoreemman kuvan. Laatu on huono, eteisessä peilin kautta en itsekseni saanut parempaa aikaiseksi, mutta kuva kuitenkin... ;o))