Aamupalaksi 1 prk (150g) rasvatonta kirsikkajogurttia ja sekaan leseitä, ja juomaksi vettä...

Nyt alkaa olla jo uudestaan vähän nälkä, joten teevesi on jo kiehumassa... Teen (Lohikäärmeen morsian; aineenvaihduntaa vilkastuttava ja laihdutusta tukeva terveystee + vähän hunajaa) kaveriksi ruispala (siis molemmat puolet), päälle 40% Makuisaa, 2 siivua juustoa (30% goudaa, ei mitään laihduttajan juustoa, mutta niin hyvää!), 3 siivua kevytwurstia, salaattia ja kurkkua. (Tänään pitää käydä kaupassa, että saa tomaattia ja muutakin vaihtelua tuohon kasvisvalikoimaan...) Muut mahdolliset lisäilen myöhemmin, teevesi kiehuu... =)
(lisätty 15:27)
  Lisäksi söin vielä kipollisen kiisseliä. Ja otin yskänlääkettä, milloinkahan tästä yskästä pääsee eroon...? Ja join lisää vettä, tänään on mennyt jo litra.

Lämmin ruoka oli tänään aika kasvispitoista: loput eiliset nuudelit ja iso annos meksikolaista kasvissekoitusta (Lidlistä, sis. punaista ja keltaista paprikaa, maissia, minimaissia, sipulia, vihreitä papuja ja kidneypapuja). Lasillinen ykkösmaitoa ja lisäksi vettä. jälkiruuaksi 1 greippi (floridan greipit on tosi hyviä, ei yhtään niin kirpeitä kuin tavalliset).

Illemmalla leffaa katsoessa söin vielä kupillisen kiisseliä ja muutaman suklaan. Vettä meni illan mittaan se toinenkin litra...