Oikein mukava viikonloppu oli kyllä taas kerran, ja melkein 500 km tais tulla ajettua autolla. Lauantaina ja sunnuntaina oltiin Jyväskylässä bluesin merkeissä... Syömiset oli kyllä vähän mitä sattuu (kasvikset tahtoo tuolla jäädä aika vähiin, hedelmiä mulla oli sentään mukana), mutta olkoon. Me nähdään niin harvoin, että menköön sitten vaikka herkuttelun puolelle. Ja eiköhän tuota jotain ainakin tullut kulutettuakin... Toivottavasti meidän seuraavan tapaamiseen ei mene yhtä kauan.

Nyt on kyllä ihan hirveä nälkä! Piti tulla kotiin kaupan kautta, kun kaapit jäi aika tyhjiksi lähtiessä. Nyt alkaa pizza olla valmis (piti ostaa jotain mikä valmistuu nopeasti, kun en ole syönyt kuin aamupalan ja päivällä tein itselleni puuroa, kun tiesin, että mies syö töissä), siihen kaveriksi tomaattia ja kurkkua, niin eiköhän niillä illan pärjää... Porkkanaa sitten lisäksi, jos vielä jotain tarvitsee. =)

Aamulla pitäis sitten mennä sinne hammastarkastukseen... Saa nähdä mitä siellä löytyy. Luulen kyllä, että jotain laitettavaa on, vaikkei särkyä tms. olekaan. No, huomennahan sen tietää...

Ai niin, perjantaina tuli työkkäristä aika mielenkiintoinen kirje... Samassa kuoressa oli ilmoitus koulutukseen hyväksymisestä (siis sinne kurssille, ilmeisesti se toteutuu, kun hyväksyttyjä oli 14 kirjeen mukaan) sekä sijoitusosoitus taas kouluavustajaksi eri koululle. Tänään sitten soitin työkkäriin, että miten tuohon kirjeeseen pitäisi reagoida. Vähän se virkailijakin tuota ihmetteli, mutta  saan rauhassa unohtaa sen kouluavustaja-osoituksen. Ei tartte siitä välittää sen enempää. Huomenna voiskin viedä se koulutustukihakemuksen liiton toimistoon niin sitten olis sekin hoidettu. Mutta nyt minä rupean syömään... =)