Maanantaina kävin kyllä kiltisti vaakalla ja otin mittanauhankin käyttöön taas, vaikka en tänne päässytkään siitä kirjoittamaan... Otin jopa kamerankin esiin! Eilenkään en ehtinyt kirjoittelemaan, kun oli ravit... Mutta tässä niitä nyt sitten tulee (ei ole mitään kovin kaunista kerrottavaa):

paino: 90,0 kg (HUI!)
pituus (edelleen): 163 cm
bmi: 33,9
rinnan ympärys: 107 cm
vyötärö: 90 cm
lantio: 120 cm
käsivarsi v/o: 39/40 cm
reisi v/o: 72/74 cm

Huomasin, että nuo sentit menee aika lähelle edellistä lähtötilannetta elokussa -07, painoa vaan on vaakan mukaan melkein 5 kg enemmän! Tässä vielä tätä uutta lähtötilannetta kuvina (mietin laitanko niitä tänne, mutta menköön nyt):


edestä    ja   sivusta

Tuosta sivukuvasta voisi ihan kyllä kuvitella, että olen raskaana... En kuitenkaan ole. No, tästä lähdetään taas! Mainitsin viimeksi, että hyllyyn on kertynyt erilaisia kuntoilu dvd:itä ja -videoita... No onhan noita muutama (muutama vanhempi video on vielä äidin luona):

Maanantaina aloitin sitten tuosta Litteä vatsa, vahva selkä -dvd:stä...  Aluksi tein siinä olleen testin, jonka mukaan vatsalihakset on kyllä ihan kohtalaisessa kunnossa, varmaan kiitos itämaisen tanssin, mutta selkälihakset vähän heikommassa. Sitten tein läpi ykköstason lyhyemmän ohjelman (30 min), ja kyllä sen eilen huomasi, että jotain on tullut tehtyä! Kohta olisi tarkoitus tehdä se uudestaan... Levyllä on myös pidempi (45 min) ohjelma, sekä kakkostaso pidemmälle päässeille, mutta ajattelin nyt aloitella muutaman kerran tuolla lyhyemmällä. Tuohon pilatekseen pitäisi oikein perehtyä, se kiinnostaisi, mutta vaatii vähän harjoittelua. Ja Tae-bo on vauhdikasta ja varmasti tehokasta, mutta pitää saada raivattua vähän enemmän tilaa ennen kuin sitä alkaa kokeilemaan... =D Eiköhän näistä vielä löydy se oma suosikki, kunhan pääsee kokeilemaan. Tuo Unelmien keho kuulostaisi hyvältä, mutta sitä varten tarvitaan iso jumppapallo, pitkä jumppakuminauha ja käsipainot. Pallo löytyy, mutta muut puuttuu... Kuminauhakin oli, mutta se suli(!) viime kesänä.

Maanantaina syömiset meni ihan Kiloklubin suositusten mukaan, ja sen mukaan asettamani tavoite (66,5 kg, bmi 25 eli normaalipainon yläraja) on mahdollista saavuttaa 43 viikossa. Eli lokakuun loppuun mennessä, saas nähdä... =) Mä olen kyllä tyytyväinen, jos saan painoni edes kuutosella alkavaksi, sen jälkeen katsotaan jatketaanko vielä ja mihin asti...