Tällaisen sain Karakalilta, ja vielä Syksyfanilta, Laihduttaja76:lta, BMI:ltä, Pirjolta, Äitipuhilta, Aimolta, Bullalta... =) Kiitos tosi paljon kaikille!!!

1204183.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Nyt sitten pitäisi jakaa tätä eteenpäin, hmm... Sitä pitää vielä vähän miettiä, mutta ainakin Karakalille takaisin lähtee yksi.. =) Lisäksi tämän saa minulta Alma, Laihduttaja76, Keventäjä, Bulla, BMI, Kilo, Eija, Aimo ja Zari. Monia muitakin palkinnon ansaitsevia blogeja olisi, mutta yritin valita sellaisia, joilla palkintoa ei vielä näkynyt ja jotka mielestäni sen myös ansaitsevat.... =) Kiitos teille kaikille jutuistanne!