... (tuon painon kanssa nimittäin) oli sellaiset, että kahden viime viikon pudotukset tuli takaisin... 79,9 kg oli tämän aamun tulos, eli 1,2 kg tuli takaisin jouluviikolla.

1121871.jpg

1172032.jpg
No, nyt unohdetaan loput suklaat kaapin perälle ja jatketaan vähän kevyemmällä linjalla tästä eteenpäin. Kyllä se poiskin lähtee! Onneksi ei tuon enempää kuitenkaan tullut takaisin...

Aika suruttomasti tässä onkin tullut syötyä etenkin suklaata ja kakkuja ja torttuja, mutta onneksi tortut loppui ja ja loput kakut on pakastimessa. Suklaata on jäljellä vielä ihan liikaa, mutta kun ne laittaa kaappiin piiloon niin kyllä ne sinne unohtuu. Tai no, ei ainakaan ihan koko ajan tule niitä napsittua... ;o) Viikon päästä olis taas mittanauhakin kaivettava esille, ja olis ihan kiva, jos siinäkin näkyis jotain muutosta.

Vaatteissa kyllä huomaa, että jotain on tapahtunut. Housuissa tietenkin, kun saa vyötä vetää tiukemmalle, että jalassa pysyisivät, mutta myös takeissa! Tyköistuva nahkatakki on aika väljä, ja suurin yllätys oli mun vaalea toppatakki. Se on aina ollut aika tiukka, on malliltaan kapea, mutta nythän sinne saa vaikka kuinka paksun villapaidan alle! No, jospa noilla tämän talven pärjäis, ensi talveksi saa varmaan (toivottavasti) pistää koko varaston uusiksi. Toivottavasti tänä talvena ei kauheasti tartte toppahousuja... =)