Mä tilasin ihanaa lankaa Lankalinjalta, Grinascon Merinosilkiä, värinä musta. Aivan ihanan pehmeää ja pelottavan ohutta (100 g = 1400 m). ;o)
1939910.jpg
Pitkilleen en olekaan ostanut lankaa vyyhdellä, kun yksinään tuo keriminen on hiukkasen hankalaa. Puolet onkin vielä odottamassa, että saan puuhaan kaverin, toisen puolen sain lopulta kerälle, vaikka kovasti yritinkin sotkea sen kanssa...

Tuosta olisi tarkoitus syntyä bolero juhlamekon kaveriksi, mallina on Rowanin Cobweb, tosin ohjeen löysin Suuresta Käsityölehdestä 10/06.
1939890.jpg
Eilen aloin sitä neulomaan, mutta kun valmista oli noin 5 cm niin rupesi tuntumaan, että siitä tulee iso. Se on kyllä just eikä melkein ohjeen mittojen mukainen, mutta en sitten tajunnut, että ohjeen mukaan tuosta tulee paljon löysempi kuin mitä se tuossa mallikuvassa näyttää... Ei kiva! Mä haluan siitä tuollaisen istuvan, en löysää. Minulla on ostettu lyhythihainen bolero, joka on juuri oikean kokoinen, ja päätin sitten verrata tuota aloitusta siihen:
1939940.jpg
Ei tuo takakappale ole kuin lähes 10 cm leveämpi kuin tuossa ostobolerossa... Jos samankokoisen haluan, niin saan tehdä koon 36 mukaan! Eli en taaskaan selvinnyt ihan säätämättä ohjeen mukaan tehden. =)