Eilen ja tänään on tullut shoppailtua! Eilen kävin työkkärireissulla Prismassa ja ostin uuden suihkun. Mulle oli keväällä vaihdettu suihku, pyynnöstäni kyllä, kun entisestä oli se pinta mennyt rikki. Aina sai olla varovainen, ettei saanut metalli"tikkuja" sormiinsa... No, se uusi suihku oli kai jotain vedensäästömallia, ja anteeksi nyt kaikille luonnonsuojelijoille, mutta minä en tykännyt siitä yhtään! Ei ollut kiva käydä suihkussa, kun vettä tulee vaan "puolella teholla". Mulla on kuitenkin pitkät hiukset, joiden huuhtominen on muutenkin työlästä... No, nyt on taas tavallinen suihku, ja jopas oli suihkuttelu paljon mukavampaa. =)

Sitten mä tein löytöjä poistokorista, ostin keittiön kaappeihin ja laatikoihin uudet vetimet! Hinta oli hurjat 1e/kpl. Illalla kun aloin niitä vaihtamaan niin, heti huomasi miten paljon tuollainenkin pieni asia kuin vedin vaikuttaa. Vai mitäs mieltä olette?
1912702.jpg1912704.jpg
Vanhat                     ja                       uudet.
Sitten tuli vaan pieni probleema eteen, tai oikeastaan parikin... Ensinnäkin osassa vetimiä oli mukana liian pitkät ruuvit! Niitä ei pystynyt kiristämään tarpeeksi tiukalle. Sitten kun aloin tarkemmin tutkimaan niin viidessä vetimessä yhdestätoista oli puoli senttiä pidemmät ruuvit kuin muissa. Tänään piti sitten käydä valittamassa, ja sain pussillisen sopivia ruuveja veloituksetta. Eikä kuulemma ole kovinkaan harvinaista tuo... No, sillä ratkesi ensimmäinen ongelma, mutta toinen on vielä ratkaisematta. Se näyttää tältä:
1912770.jpg
Eli yhtä laatikkoa on korjattu aika tyhmästi, enkä ole vielä keksinyt miten kaivan nuo ruuvit tuolta esiin... Toistaiseksi laatikosto näyttää tältä:
1912800.jpg
Ei kiva!!! No, kyllä mä jotain vielä keksin... =)

Tänään kävin ruuvinvaihtoreissulla kiertämässä myös kangaskauppoja (niitä taitaa nykyään täällä olla hurjat kolme...) juhlamekkoa varten. Niin, mä ajattelin sitten kuitenkin tehdä mekon itselleni sinne häihin. Pajulahden kangaskaupassa oli aivan upean väristä punaista taftia, sekä tavallista sileää että vähän rypytettyä, ompelein ja paljetein koristeltua. Se oli niin mahtavan väristä! Mutta eihän sitä ensimmäiseen voinut tyytyä, piti sitä muutkin valikoimat käydä tutkimassa. ;o) Eurokankaassa oli muutamia ihan ok-vaihtoehtoja, pisimpään mietin tällaista mustaa, johon oli ommeltu "kukkaköynnöksiä", mutta se tuntui kuitenkin aika synkältä:
1912953.jpg
Hauskan näköistä se kyllä oli. Viimeisenä menin Savon Palaan, ja sieltä se sitten löytyi!
1912949.jpg
Ihanaa punaista taftia, jonka toinen reuna on tikattu aaltoilevaksi ja kirjailtu ruusuilla. Nuo kukat on mustasta ja punaisesta ohuesta harsomaisesta kankaasta tehtyjä. Tuosta kuvasta muuten vasta huomasin, että yksi kukka puuttuu... Ei onneksi puuttunut useampia, piti ihan tarkastaa. =) Pitää vaan katsoa, ettei tuo jää näkyviin itse mekossa... Ja nuo ruusuthan tulee tietenkin mekon helmaan, pituudeltaan siitä tulee suunnilleen polvipituinen, muuten on suunnitelmat vielä vähän auki...