Ajattelin vähän tsempata itseäni lisää ja kirjoitella taas vähän aikaa noita syömisiäni tänne ylös... Silloin ei einakaan tule niin helposti naposteltua kaikenlaista, kun ei halua niitä tänne kirjoitella. ;o) (Aamulla nimittäin vaaka näytti 80,9, eli kilon enemmän kuin maanantaina, joten nyt se ei saa nousta enää yhtään!)

Eli aamulla söin lopun rosollin, sitä oli ehkä noin 3 dl, sellainen jälkiruokakipollinen, ja kastikkeena noin ruokalusikallinen kermaviiliä. Juomana fluoritableteilla terästettyä vettä. Enkö mä tosiaankaan syönyt muuta?

Välipalaksi ennen kaupungille lähtöä söin banaanin ja lisää vettä. 4 palaa suklaata. (Mä menin etsimään koululaukkua ja mp3-soitinta, mutta ostinkin muovikassillisen lankaa, 9 kerää vaaleanpunaista Mamboa. Mikähän minuun nyt on mennyt, kun mieli tekee vaaleanpunaista villapaitaa..?)

"Päivälliseksi" tein ison lautasellisen broilerisalaattia (jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia yhteensä n.150g, 100g grillattua broileria, 50g raejuustoa, pari rkl kevyttä salaatinkastiketta), juomana lasillinen kotikaljaa ja vettä. Jälkiruuaksi purkillinen ananasmurskaa.

Siinä syömiset tähän mennessä, sen mukaan mitä muistan... =) Masu ainakin on täynnä, ja vettä on mennyt tähän mennessä noin litra.

Lisätty klo 23:29: Illalla syöty vielä kaksi hapankorppua ilman mitään päällisiä ja yksi greippi, sekä yksi turkinpippuri. Vettä juotu vielä toinen litra... Nyt hyvää yötä!