Mekkokin onneksi valmistui kaikista kommelluksista huolimatta. Muutaman kerran meinasi hermot mennä tuon minun ompelukoneen kanssa, ja päätinkin, että heti kun on varaa niin haluan kunnollisen ompelukoneen! Ei sen tartte olla hieno eikä edes kauhean monipuolinen, kunhan toimii kunnolla... No, tällainen siitä mekosta tuli (saatte nyt tyytyä henkarikuvaan ainakin toistaiseksi, ehkä siellä juhlissa joku ottaa minustakin kuvan, että saan sellaisen vaikka tännekin...):
2061093.jpg
Malli on yhdistelmä kahdesta eri mekosta, molemmat on vanhemmista Moda-lehdistä, mutta numeroita en nyt muista... Itse ainakin olen oikein tyytyväinen lopputulokseen, tuli sellainen kuin pitikin. Lahjaksikin ompelin jotain, mutta varmuuden vuoksi kuva tulee vasta myöhemmin, samoin kuin kuva kortistakin... =)

Tänään, kohta, olen siis jo lähdössä, vaikka häät onkin vasta huomenna. Eilen hain tädiltä auton lainaan, toivottavasti keli ei mene kovin kamalaksi... Menen kultsin luo yöksi, kun sieltä on huomattavasti lyhyempi matka ajella huomenna. Alunperin oli ajatuksena, että hänkin olisi lähtenyt mukaan, mutta ei hän päässytkään. Ja kun hääpari on vielä vähän kippi (enterorokko, toivottavasti ei tartu) niin parempi näin. Minäkin tulen häiden jälkeen kotiin, vaikka olikin tarkoitus mennä takaisin kultsille, ihan varmuuden vuoksi. Enpähän ainakaan tartuta toisia, kun en kuitenkaan halunnut jättää häitä väliin tuon takia. Synttärit siirtyy sitten, jos tulen kipeäksi, muuten niitä olisi tarkoitus viettää viikon päästä... Nyt mukavaa viikonloppua kaikille! =)