Ensimmäinen pari on viimein valmis! Lankana Seitsemän veljestä Raita, miesten perussukat (elämäni ensimmäiset miesten sukat), kokoa (toivottavasti) n. 43. Lankaa kului 95g, puikot 3-3,5.
933124.jpg
Ongelmana noissa sukissa on vain se, että vaikka molemmissa on yhtä monta silmukkaa ja yhtä monta kerrosta, niin jostain syystä toinen on aika huomattavasti pienempi kuin toinen... Kai minä sitten neuloin siinä tiukempaa, kun piti vähän varoa tuota kättä.
933125.jpg
Nyt kun sitten tietäisi kumpiko noista on oikeamman kokoinen eli kumpiko kannattaisi purkaa ja tehdä uudestaan? Vai jättäisikö tämän ensimmäisen parin harjoituskappaleeksi, ja tekisi suosiolla uudet? En minä kyllä ennen ole tällaista onnistunut tekemään... =)

Nyt työn alla on siskolle karamelliväriset pitsineuleiset sukat, myös Seiskaveikan raitalangasta. Toivottavasti niistä tulee samankokoiset, onneksi niitä voi sovittaa välillä itselle... Niin, ja onhan tuo ensimmäinen aloituskin vielä kesken; palmikkosukat itselleni ohuesta puuvilla-villalangasta. Mutta kun ne edistyy niin kauhean hitaasti... Mä en tykkää neuloa noin ohutta lankaa! Mutta kyllä nekin vielä valmistuu, joskus...