Eilinen päivä oli ihan kamala, pää oli tosi kipee enkä pystynyt juuri muuhun kuin makaamaan peiton alla... Aamulla sain syötyä normaalin aamupalan, mutta sen jälkeen söin vaan puolikkaan annoksen kaurapuuroa ja join vettä, ja jännäsin loppuillan, että tuleeko ne ulos vai pysyykö sisällä... No, pysyi sisällä, vaikka olo olikin aika hirveä! Mutta eipä tämä mitään uutta ole, yläasteen aikaan oli usein tällaisia päänsärkyjä. Vuosia on mennyt, ettei ne ole juuri vaivanneet, mutta nyt tämä oli toinen kerta kun tuli taas. Pitäis kai käydä optikolla tutkimassa olisko silmälasit uusittava vai mistä johtuu... Kahdentoista aikaan keskiyöllä kun heräsin, niin olo oli taas ihan ok, päänsärky oli tiessään. Ei nuo onneksi kestä kuin päivän, mutta se ei kyllä ole millään lailla mukava päivä...

Mutta siitä punnituksesta... Varmaan ainakin osittain tuon eilisen ansiosta vaaka näytti -100g eli 78,7 kg, vielä loppuviikosta oli aika reippaasti plussaa tulossa. Mutta näin siis tällä kertaa. Nyt olen samassa pisteessä kuin jouluaattona, eli tästä eteenpäin lähtevät kilot on kaikki "uusia", tai vanhoja, miten sen nyt haluaa ajatella. =)

1154474.jpg

1283127.jpg

Tällä viikolla pitää taas yrittää tsempata itseään vähän enemmän, viime viikolla tuli kyllä syötyä vaikka mitä aika suruttomasti. Mutta se oli viime viikko se, tästä jatketaan taas eteenpäin! =)