Tosin ei kyllä ole oikein mitään kerrottavaa, positiivista ainakaan. Mä kyllä vähän epäilen tuota minun vaakaakin, että onkohan se seonnut, mutta...? Tänä aamuna se näytti 82,8kg! Eli plussaa melkein puolitoista kiloa... Se tuntuu kyllä näyttävän ihan mitä haluaa, lukemat vaihtelee aika hurjasti. Patteria siihen ei voi vaihtaa, siinä kun joku "ikiparisto", joka kestää ohjeiden mukaan noin 10.000 punnitusta, joten sitä ei voi kokeilla. Eikä tuo 10.000 raja voi millään olla vielä käsillä, ei tuo vaaka niin kauan ole vielä ollut. Mä ajattelinkin, että unohdan koko vaakan toistaiseksi, jotenkin ei vaan huvita itseään kiusata sillä.
1443180.jpg

1443183.jpg

Varsinkaan, kun tuo lukema ei oikein ole suhteessa siihen, mitä mittanauha näyttää... Tänäänhän oli taas mittauspäivä, ja lukemat olivat seuraavanlaisia:
* rinnan ympärys 102 cm (+1 cm viime mittauksesta, yhteensä -4 cm)
 * vyötärö 85 cm (-0 cm viime mittauksesta, yhteensä -5 cm)
 * lantio 113 cm (-0 cm viime mittauksesta, yhteensä -5 cm)
 * reisi 67 cm (-0,5 cm viime mittauksesta, yhteensä -4 cm)
 * käsivarsi 35 cm (-0,5 cm viime mittauksesta, yhteensä -3 cm)
Eli sentit eivät ole muuttuneet oikeastaan mihinkään vaikka paino on muka noussut kuukauden takaisesta 2,5 kg?!? En ymmärrä! Mä en oikein usko mihinkään lihastenkaan kasvuun, kun oikeastaan ainut liikunta on ollut nuo  työmatkan kävelyt. Toisaalta, jos tuo riittää, niin en valita. ;o) No, vähän ajattelin, että seuraavan kerran punnitsisin ja mittailisin itseäni vasta kuukauden kuluttua... Katsotaan miltä sitten näyttää, saa vaakakin vähän levätä. En kyllä tiedä maltanko pysyä poissa vaakalta koko kuukautta, mutta yritän ainakin. =)

Täytyy kyllä vielä tunnustaa, että viime viikkoina on tullut syötyä karkkia ja muuta hyvää vähän liikaa, vaikka toisaalta töiden aikana syön vain yhden kunnon aterian (kuuluu "harjoitteluetuihin"). No, nyt ei taida enää olla karkkeja varastossa, JA UUSIA EN OSTA! =) Ja kuitenkin on tullut liikuttua enemmän kuin normaalisti. Eli jospa tää tästä taas...