Anteeksi, kun en ole mitään kirjoitellut, mutta en yksinkertaisesti ole ehtinyt/jaksanut. Työharjoittelu alkoi viikko sitten, ja sitä edeltävät viikot koulussa meni tenttien ja tehtävien parissa. Pikkusiskon synttäritkin oli kuun vaihteessa ja sinne leivoin pullaa ja tein täytekakun (siitä en valitettavasti voinut ottaa kuvaa, kun kamera jäi kotiin, synttärisankarin toiveiden mukaan kinuskikakku, välissä mansikoita, vadelmia ja maitorahka-kermavaahto-suklaarouheseosta), ja eilen piti käydä töiden jälkeen vielä isän synttärikahveilla. =)
1443028.jpg

Työharjoittelu on alkanut mukavasti, mutta päivistä tulee kyllä pitkiä! Työvuorot on 8 tuntia, siihen päälle linja-autossa vajaa tunti/suunta ja pysäkillekin on noin 25 minuutin kävelymatka (2,5km googlemapin mukaan). Ja sitten kun aina ei bussien aikataulutkaan satu ihan kohdalleen ja välillä ne on myöhässäkin, niin päivät tahtoo vähän venyä. No, hyvä puoli tuossa on se, että "pakostakin" tulee käveltyä ehkä ainakin 6 km/työpäivä (toisessa päässäkään ei bussilla ihan viereen pääse), sekä tietysti vielä töissä jonkin verran... Mutta jos auton jostain käyttöön saisin niin mielelläni ajaisin kyllä itse, työmatkat lyhenis ajallisesti noin puoleen ja ehtis paremmin kotonakin tehdä jotain. No, ensimmäinen viikko on nyt takana, ja töiden puolesta on mielestäni mennyt ihan ok. Kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä, eikä vielä mistään kauheasti tiedä mitään, joten jos asiakkaat kysyy jotain niin useimmiten saa vielä kysellä toisilta, mutta siinähän sitä oppii sitten itsekin. =)

Eli sellaista tänne kuuluu. Painoasioista kirjoitan kohta lisää ihan omaan osioon... Ai niin, ja uuden jääkaappi-pakastimenkin sain. Isännöitsijä sitä vähän lupaili jo edelliselle viikolle, mutta viime maanantaina sitten soitettiin, kun odottelin aamulla pysäkillä linja-autoa, että milloin voisi tuoda... No, onneksi äidillä oli aikaa tulla ottamaan se vastaan, joten tiistaiksi sovittiin toimitus. Illalla piti sitten vanha kaappi tyhjennellä ja sulattaa, ja tiistaina laitella uusi kaappi kuntoon. Tällaisen sain (kylläkin valkoisilla ovilokeroilla), VVO:n 5-vuotisetuna. Ihme on, jos ei sähkölaskuun mitenkään vaikuta kun on a-energialuokkaa, se vanha oli varmaan lähempänä ö:tä... =D Hiljainen tuo ainakin on siihen vanhaan verrattuna. Tyytyväinen olen ollut ainakin vielä toistaiseksi. Vanha kaappi oli siis tällainen (eikä ole ikävä!):
1443081.jpg

Siinäpä taisikin olla tärkeimmät. Tentit meni (kai, yhdestä ei ole vielä tullut tietoa) läpi, muutamia tehtäviä on vielä palauttamatta (aikaakin vielä on) ja harjoittelusta pitää kirjoittaa päiväkirjaa/raporttia, mutta muuten alkaa kouluhommat olla ihan hyvällä mallilla. Minä yritän saada tännekin kirjoiteltua välillä jotain sen mukaan kun ehdin, tosin en taida kauheasti ehtiä muuta tekemään kuin töitä ja perus kotihommia lähiviikot... Mutta hengissä ollaan kuitenkin! ;o)