Tuli taas tehtyä pari testiä, joihin törmäsin tuolla jossain... Ensinnäkin
avaus4.gif
Itsetuntosi on sopiva

Et lannistu liikaa mokaamisesta.
Kannattaa silti välttää turhia epäonnistumisia
­­– Rubikin kuutio ei ole sinua varten.

Sitten: Oletko aikuinen nainen?

Sopivasti aikuinen

Olet mukavasti aikuinen! Arvomaailmasi on jo kypsempi kuin teinivuosina - arvostat muita ihmisiä ja itseäsikin ja olet valmis tekemään työtä jonkin haluamasi eteen. Baari-illaton viikonloppu ei ole mielestäsi täysi fiasko, vaan osaat nauttia myös yksinolosta tai vapaa-ajasta perheen parissa.

Ja vielä: Millainen vanhus sinusta tulee?

Mansikkainen mummeli

Testi ennustaa sinulle nautittavaa vanhuutta, vain pienin ikävin lieveilmiöin varustettuna. Ehket aina muista pitää itsestäsi niin hyvää huolta kuin olisi tarpeen? Väärät elintavat voivat kostautua vanhuuteesi, vaikka tietenkin elämän pienet ilot maistuvat hyviltä nyt. Hienoista skarppausta liikunnan, juhlimisen, rentoutumisen tai ravinnon suhteen nyt, niin olet vanhus vailla vaivoja myöhemmin.
Kärsit stressistä silloin tällöin, muttet toivottavasti liikaa? Koeta vielä hieman enemmän relata, niin et kanna koko maailman suruja harteillasi. Maailma kyllä jatkaa radallaan ja bussit kulkee Hämeenkadulla, vaikket sinä olekaan huolehtimassa kaikesta.
Jos vastasit liikunta- ja kulttuuriharrastuskysymyksiin positiivisesti, mummovuotesi tulevat olemaan aika buenoja. Pidä hauskaa eläkkeelläkin! Mielesi pysynee terävänä vanhanakin, joten saatat hyvinkin olla se mummo, jonka ympärille suvun piltit kerääntyvät kuulemaan kummallisista entisajoista: antiikkisista digibokseista, friteeratusta pikaruuasta ja salarakkaista.

Että sellaista tällä kertaa... =)