Kuvaa ei nyt valitettavasti ole, mutta tehtiin yksi päivä äidin luona "muistelupiirakkaa", jota aikanaan sai aina papan luona, hänen vaimonsa tekemänä... Pohja on ihan peruspullataikinapohja (pellilliseen 2,5dl:n taikina) ja täytteeksi tulee puolukka-kurpitsasosetta (pellilliseen litran verran). Sosetta löytyi pakastimesta tuo yksi rasiallinen, oli ollut siellä jo jonkun vuoden, joten en osaa sanoa ainesuhteita (varmaan maistelemalla löytyy se omaan suuhun sopiva sekoitussuhde), mutta kurpitsa on keitetty pehmeäksi ja soseutettu yhdessä puolukan kanssa tasaiseksi soseeksi. Sokeria maun mukaan, ja vähän me sekoitettiin sekaan perunajauhoakin, kun oli pakastuksen jälkeen niin löysää tuo sose. Paistettiin parissa sadassa asteessa puolisen tuntia, ja ai että oli hyvää!